Kom meer over ons te weten

Over ons

Wie zijn wij?

Vakmanschap, sinds 1947

Met meer dan 76 jaar ervaring in het schildersvak is Schildersbedrijf van Lindert een gevestigde naam in de regio. Als familiebedrijf, overgedragen van vader op zoon sinds 1947, hebben we een rijk erfgoed opgebouwd en zijn we trots op ons vakmanschap. We zijn geworteld in traditie en hebben een grote passie voor het schildersvak.

“Transformeer uw ruimtes in meesterwerken van kleur en vakmanschap met Schildersbedrijf van Lindert – waar erfgoed, innovatie en passie samenkomen.”
- Bob van Lindert

Onze missie

Onze missie is om kwalitatief hoogwaardige schilderdiensten te leveren die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. We streven ernaar om elke ruimte te transformeren met vakmanschap, creativiteit en oog voor detail, waardoor we bijdragen aan de schoonheid en duurzaamheid van gebouwen.

Onze visie

Onze visie is om een toonaangevend schildersbedrijf te zijn dat bekend staat om zijn erfgoed, innovatie en betrouwbaarheid. We streven ernaar om voortdurend te groeien en te evolueren, waarbij we onze traditie van vakmanschap combineren met moderne technieken en trends. We streven ernaar om een gewaardeerde partner te zijn voor onze klanten, waar ze op kunnen vertrouwen voor uitmuntend schilderwerk en een uitstekende service. Dit doen we door grensoverschrijdend mee te denken in de wensen van onze klanten.

Onze waarden

Onze waarden vormen de kern van wie we zijn. We zijn gedreven door vakmanschap, waarbij we traditie en precisie combineren om uitmuntend schilderwerk te leveren. Betrouwbaarheid staat hoog in het vaandel, met transparante communicatie en het nakomen van afspraken. We zijn voortdurend gericht op innovatie, met een oog voor moderne technieken en trends. Klantgerichtheid is de basis van onze dienstverlening, waarbij we luisteren naar de wensen van onze klanten en streven naar hun tevredenheid. Opleiding en groei zijn belangrijk voor ons, met een focus op de ontwikkeling van ons team en het opleiden van de volgende generatie schilders.

Benieuwd geworden?

Hoe wij te werk gaan

Of het nu gaat om een particulier huis, een bedrijfsruimte, een winkel of een horecagelegenheid, bij Schildersbedrijf van Lindert kunt u rekenen op hoogwaardige schilderdiensten die aan uw verwachtingen voldoen. We streven naar uitmuntendheid in elk project en kijken ernaar uit om samen te werken om uw visie tot leven te brengen.

Aanvraag

Zodra u contact met ons opneemt, staan we klaar om uw schilderproject tot leven te brengen. We luisteren aandachtig naar uw wensen, eisen en budget om een goed begrip te krijgen van uw specifieke behoeften.

Opname

Na ontvangst van uw aanvraag plannen we een afspraak in om uw projectlocatie te bezoeken en verdere details te bespreken. We gebruiken deze opname om een grondige analyse te maken van de vereiste materialen, de omvang van het project en eventuele speciale voorbereidingen die nodig zijn.

Offerte

Op basis van de opname stellen we een gedetailleerde offerte op die alle aspecten van het project omvat, zoals de geschatte kosten, de voorgestelde technieken en de benodigde tijd. We zorgen ervoor dat de offerte transparant is, zodat u een duidelijk beeld krijgt van wat u kunt verwachten.

Planning

Na goedkeuring van de offerte stellen we samen met u een planning op die past bij uw voorkeuren en de projectvereisten. We zorgen voor een vlotte coördinatie van de werkzaamheden. Ons team streeft ernaar om de planning zo efficiënt mogelijk te beheren, met minimale verstoring van uw dagelijkse routines en maximale aandacht voor kwaliteit.

Uitvoering

Het moment waarop uw visie werkelijkheid wordt! Ons deskundige team van schilders begint met de professionele uitvoering van het project.

Wij denken met u mee, niets is ons te gek

Zijn er vragen onbeantwoord gebleven of hebt u speciale verzoeken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we denken graag met u mee. Met +75 jaar ervaring is ons niets te gek.